Frågor och svar

Om Kontraktakuten

avtal för alla delar i livet


Skriv ditt juridiskt korrekta avtal
tryggt, enkelt och till ett fast pris.

OM KONTRAKTAKUTEN

I vår e-tjänst kan ni snabbt och enkelt skapa ett avtal som ni kan känna er trygga med. När ni skriver ett avtal hos oss på Kontraktakuten kan ni vara säkra på att det är juridiskt korrekt och anpassat efter era behov. Vi vill att ni som kunder ska känna er säkra på att ni får med allt det som behövs. Därför får ni svara på ett antal frågor och fylla i information om vad ni kommit överens om. Samma information som ni skulle få svara på om ni skrev avtalet hos en jurist. När ni fyllt i svaren får ni direkt tillgång till avtalet som skapas i e-tjänsten och kan logga in för att spara eller skriva ut det.

Om någonting går fel vill vi gärna hjälpa dig. Gå in under "Kontakta oss" och skicka ett meddelande om vad som gått fel. Det går också bra att skicka direkt till vår mejladress info@kontraktakuen.se så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till en lösning på problemet.

Vi vill på ett enkelt och tryggt sätt hjälpa dig med livets alla avtal. Därför erbjuder vi avtal som äktenskapsförord, framtidsfullmakt, köpeavtal och skuldebrev. Gå in under "våra avtal" eller "prislista" för att se alla avtal vi har att erbjuda.

Vi är en modern juristbyrå som vill att juridik ska vara enkel att förstå och tillgänglig för alla. Med hjälp av vår e-tjänst vill vi att vem som helst ska kunna upprätta de avtal som är viktigast i livet utan att behöva boka tid hos en dyr jurist. Vi har med lång erfarenhet kunnat skapa juridiskt korrekta avtal som är anpassade efter dina behov.

Vi erbjuder en e-tjänst där du på egen hand på ett säkert sätt kan skapa just det avtal som Du behöver. De frågor du svarar på ser till att det avtal du sedan får är efter dina eller era önskemål på ett juridiskt korrekt sätt. Du eller Ni tillsammans svarar på frågor om hur ni vill att avtalet ska vara utformat, hela vägen kan du följa dina val för att säkerställa att de stämmer överens med önskemålen. Avtalet är sedan juridiskt korrekt enligt de formkrav och de lagar som gäller just ert avtal. Vi har valt att beskriva både avtal och situationer på ett begripligt sätt, låt dig inte luras av det. Bakom e-tjänsten ligger jurister med lång och bred erfarenhet inom juridiken. 

När du köpt ditt avtal skapas en kundsida. Där kan du logga in för att ladda ner eller skriva ut dit avtal. Där kan du också ändra dina uppgifter.

Hos oss betalar du enkelt och tryggt med hjälp av vår samarbetspartner Klarna som erbjuder exempelvis direktbetalning och betalning med faktura.

Avtalet skapar du i vår e-tjänst. Där får du svara på ett antal frågor om vad du vill ska ingå i avtalet. Frågorna är samma som du skulle få svara på om du gick till en jurist för att skriva avtalet. När du svarat på alla frågor får du se en sammanställning där du kan säkerställa att du svarat som du tänkt. Därefter går du vidare för att köpa avtalet. När du köpt avtalet skapas en kundsida där du kan logga in och ladda ner eller skriva ut avtalet.

När du har genomfört ditt köp kommer det skickas ett mail med orderbekräftelse och ett mail med inloggningsuppgifter till den mailadress du angivit. Ibland kan det hända att dessa mail hamnar i skräpposten så ta gärna en titt där. Har du inte fått något i skräpposten heller så är du alltid välkommen att kontakta oss. Det enklaste sättet att kontakta oss är via kontaktformuläret så hjälper vi dig.

avtal för alla delar i livet


Skriv ditt juridiskt korrekta avtal tryggt, enkelt och till ett fast pris. Genom att svara på några frågor får du ett avtal anpassat efter din situation och enligt dina önskemål.