Om Kontraktakuten

Vi gör det lätt att göra rätt

avtal för alla delar i livet


Skriv ditt juridiskt korrekta avtal
tryggt, enkelt och till ett fast pris.

Vi är en modern juristbyrå som vill att juridik ska vara enkel att förstå och tillgänglig för alla. Med hjälp av vår e-tjänst vill vi att vem som helst ska kunna upprätta de avtal som är viktigast i livet utan att behöva boka tid hos en jurist där det kostar skjortan. Vi har med lång erfarenhet kunnat skapa juridiskt korrekta avtal som är anpassade efter dina behov. 
Vad erbjuder Kontraktakuten?

Vi erbjuder en e-tjänst där du på egen hand på ett säkert sätt kan skapa just det avtal som Du behöver. De frågor du svarar på ser till att det avtal du sedan får är efter dina eller era önskemål på ett juridiskt korrekt sätt. Du eller Ni tillsammans svarar på frågor om hur ni vill att avtalet ska vara utformat, hela vägen kan du följa dina val för att säkerställa att de stämmer överens med önskemålen. Avtalet är sedan juridiskt korrekt enligt de formkrav och de lagar som gäller just ert avtal. Vi har valt att beskriva både avtal och situationer på ett begripligt sätt, låt dig inte luras av det. Bakom e-tjänsten ligger jurister med lång och bred erfarenhet inom juridiken.

Vår idé kring Kontraktakuten föddes ur en strävan efter att modernisera juridikbranschen och se till att fler väljer att avtala om de svåra sakerna i livet utan att det kostar en förmögenhet. Att digitalisera juridiken är givet för oss, även en mossig bransch behöver följa tiden. 

Vår logotyp har sin bakgrund i silverormbunken som finns på Nya Zeeland. För maurierna symboliserar den nytt liv, växande, styrka och fred. Symbolik som vi tycker även tycker passar in på livets avtal.

"Vi vill göra juridiken tillgänglig för alla. Vi gör det lätt att göra rätt."

- Kontraktakuten

Kontraktakuten i Sverige AB
Organisationsnummer: 559268-2131
Säte: Linköping

avtal för alla delar i livet


Skriv ditt juridiskt korrekta avtal tryggt, enkelt och till ett fast pris. Genom att svara på några frågor får du ett avtal anpassat efter din situation och enligt dina önskemål.