Våra avtal

Vi har avtalen för din livssituation

Skuldebrev


Avtala om ett lån. Skuldebrev är ett avtal som reglerar hur mycket som lånats, vilken ränta som ska betalas och när lånet ska återbetalas.

Äktenskapsförord


Kärleken är mångsidig men inte alltid enkel. Ett äktenskapsförord skyddar er och andra, t.ex. särkullbarn, om ni skulle skilja er.

Samboavtal


Kom överens när ni är överens. I ett samboavtal reglerar ni hur era tillgångar ska fördelas vid en eventuell separation. 

Köpeavtal Bil


Skapa trygghet vid köp av en bil. Se till att avtala om köpet så ni kan känna er säkra på vad ni enats om innan ni rullar vidare.

Köpeavtal husbil


Skapa trygghet vid köp av en husbil. Se till att avtala om köpet så ni kan känna er säkra på vad ni enats om innan husbilen byter ägare.

Köpeavtal husvagn


Skapa trygghet vid köp av en husvagn. Se till att avtala om köpet så ni kan känna er säkra på vad ni enats om innan ni åker på campingsemester.

Köpeavtal båt


Skapa trygghet vid köp av en båt. Se till att avtala om köpet så ni kan känna er säkra på vad ni enats om innan båten byter ägare.

Köpeavtal Motorcykel


Skapa trygghet vid köp av en motorcykel. Se till att avtala om köpet så ni kan känna er säkra på vad ni enats om innan ni ger er ut på vägarna.

Köpeavtal moped


Skapa trygghet vid köp av en moped. Se till att avtala om köpet så ni kan känna er säkra på vad ni enats om innan mopeden byter ägare.

fullmakt


När någon annan behöver kunna “vara du” behövs en fullmakt för att kunna tillvarata dina intressen i exempelvis en bostadsaffär.

framtidsfullmakt


Ensam är inte alltid stark och ibland behöver man hjälp. Ge dina nära och kära möjligheten att hjälpa dig när du själv inte kan.

fullmakt dödsbodelägare


Döden är inte enkel att hantera men med en fullmakt kan ni förenkla för varandra och en person kan företräda dödsboet.

Avtal för alla delar i livet


Skriv ditt juridiskt korrekta avtal tryggt, enkelt och till ett fast pris. 
Genom att svara på några frågor får du ett avtal anpassat efter din situation och enligt dina önskemål.